Alternativ restituering

Træning fra følgebil

Ok, i dag var ikke dagen hvor jeg kunne sidde med på cyklen, men det blev turen nu ikke mindre god af. Og derfor behøves man jo ikke at blive væk fra træningen, så derfor tilbød jeg at køre med i min bil med reservedele, vand og andre forsyninger.

Grunden til at jeg ikke kunne sidde med på cyklen i dag er, at jeg for 5 år siden var involveret i et trafikuheld, hvor jeg blev påkørt af to biler bag fra. Jeg var på arbejde og kørte med gods for FedEx. Jeg holdt stille på landevejen for at dreje til venstre, mens jeg ventede på at der var fri for modkørende trafik. Det næste jeg husker er stort set Roskilde Sygehus, resten er glimtvis tåget.
Men det resulterede desværre i et piskesmæld og senere end diskusprolaps. Diskusprolapsen er afhjulpet ambulant, men jeg slipper nok aldrig af med periodevis spændingshovedpine og nakkesmerter. I dag var en god dag efter 2-3 dages koma tilstande.
Men hvorfor forcere og tage cyklen, hvis man kan tage en ekstra hviledag for god ordens skyld?

Vi mødtes ved Dalum Hallerne til sædvanlig tid, kl. 09.00, denne søndag formiddag.
På med klistermærker på bilen, og dagens program og praktiske informationer vendes, samtidig med at dagens træk- og skubteam udpeges.
Jeg var i øvrigt lettere distræt i dag, da jeg valgte at tanke benzin uden at have pengepung med, så jeg blev lige nødt til at trille hjem efter penge først, betale tanken og følge trop. Det lykkedes at finde dem, og jeg agerede agterlanterne på dagens træningsrute, som i dag hed Odense-Assens-Odense, ca. 90 km.
Dagens opgaver var at hjælpe med defekter som punkteringer. Dem var der to af. Første punktering nåede jeg ikke at hjælpe med. Men den sidste punktering betød, at Kenneth måtte have et nyt dæk på. Så gav det jo god mening med en bil fyldt med reservedele. 🙂

Ellers gik det fint ude på de fynske landeveje i dag. Folk passer godt på hinanden, og folk er blevet rigtig gode til at giv plads til anden trafik. Med dagens få problemer eller udfordringer, gav det mig god tid til at tage et par billeder af rytterne, som er blevet slået op på Team Giv Håbs facebook gruppe.
Undervejs mellem Assens og Odense var der arrangeret en kaffe/kage pause i Gamtofte. Det til stor glæde for hele holdet, da det var dagens overraskelse. Tanket op med koffein og sukker, trillede holdet videre hjemad. Og det i medvind, så det gik tjept og vi var hurtigt tilbage i Dalum.
Vel ankommet gives der hånd, og sagt tak for turen, som der hør og bør.
Et kig min bil vidner om et velforberedt cykelhold, for ingen af mine medbragte forsyninger som ekstra vanddunke, bananer, og Red Bull til de hårdt presse, var brugt. Det er god stil, og det er stilen frem over.

Jeg glæder mig til at sidde med på cyklen igen, forhåbentlig på onsdag. Og måske kan jeg slippe for at se på Michael Dalsgaards numse hele dagen igen. 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Alternativ restituering